10 rezoluții vestimentare pentru 2022

Un nou an, un nou tu?

De fapt, noi rămânem aceiași oameni, însă odată cu noul an, reînvie motivația de a face alegeri mai înțelepte, de a fi mai buni, mai curajoși, mai atenți la cei din jur și la propria persoană. Chiar și în ceea ce privește garderoba și stilul vestimentar, pare că întotdeauna este loc de mai bine.

 

Iată câteva sfaturi pentru ca tu să fii mai smart în alegerile vestimentare:

  1. Donează hainele pe care nu le-ai purtat în ultimii doi ani

Deși este un proces destul de complicat, garantat te vei simți mai bine pentru că vei face o faptă bună donând hainele și câștigând spațiu în garderobă. Reamintește-ți constant că dacă nu ai purtat o haină de doi ani, probabil că nu o vei face nici de acum încolo.

  1. Poartă mai des cămașa albă

Când ești în dubii, poartă o cămașă albă! Se potrivește cu orice ținută și cu orice eveniment și îți oferă un aer elegant. Pregătește-ți pe umeraș o cămașă albă călcată care să fie mereu la îndemână. Este imposibil să dai greș cu ea!

  1. Ajustează-ți hainele la croitorie

Cu siguranță ai câteva piese preferate, dar care nu sunt potrivite mărimii tale. Fă-ți timp să faci o vizită la croitorie și să ajustezi hainele astfel încât să-ți scoată în evidență silueta. Nu purta niciodată o haină care nu te avantajează!

 

  1. Poartă o pereche de pantaloni colorați

Alege o culoare puternică, pe care nu ai mai purtat-o înainte. Roșu, galben, verde, portocaliu, orice culoare care atrage priviri și te va face să te simți special!

 

  1. Cheltuiește mai mulți bani pe mai puține piese vestimentare

Anul acesta pune accent pe calitate în loc de cantitate. Hainele de calitate sunt mai rezistente în timp și se așază mai bine pe corp, ceea ce înseamnă că tu te vei simți mai bine purtându-le.

 

  1. Chino în loc de jeans

Sigur că jeanșii par să fie alegerea cea mai practică și comodă în ținutele casual, însă data viitoare când îți construiești ținuta, pornește de la o pereche de pantaloni chino. Vei arăta și te vei simți mai bine purtând o pereche mai elegantă de pantaloni!

 

  1. Poartă haine sustenabile

A face bine planetei noastre va rămâne un trend în ascensiune. Cumpără haine care au fost fabricate într-un mod sustenabil, reciclează și fă tot posibilul să duci o viață care nu afectează planeta.

 

  1. Poartă imprimeuri care îți scot în evidență silueta

Cercurile largi adaugă puțină greutate și lățime, iar dungile verticale adaugă înălțime și îți vor oferi un aspect mai slim. Nu combina mai mult de două imprimeuri în ținuta ta!

  1. Investește într-o pereche de pantofi de piele casual

Anul acesta renunță la pantofii sport și fă un upgrade stilului tău cu o pereche de pantofi de piele casual. O asemenea pereche de pantofi vor face orice ținută să arate mai bine!

 

  1. Pantaloni lungi în loc de pantaloni scurți

O pereche de pantaloni de in subțiri vor arăta mult mai bine chiar și în cele mai toride zile ale verii.

 

Sperăm că sfaturile noastre te vor ajuta ca în noul an să iei decizii mai bune și mai echilibrate atunci când îți alegi ținutele. Fie ca noul an să aducă mai mult stil și eleganță în garderoba ta!